Air
36cm 32gr
Nu beschikbaar
Argos
Bloembol:
Plantmateriaal:
Bullit
Bloembol:
Plantmateriaal:
Hermitage Double
35cm 40gr
Niet beschikbaar
Pitbull
Bloembol:
Plantmateriaal:
Wie zijn wij?
Borst Bloembollen is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.

Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen in het sortiment en zijn gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars.
Lees meer
De servicegerichtheid van Borst bloembollen spreekt Florca Westland erg aan. Zo kunnen we tot 6 uur ‘s ochtends bestellen voor levering op dezelfde dag.

Daarnaast voorziet Borst Bloembollen haar partijen van heldere foto’s zodat de klant weet wat zij kunnen verwachten van het product.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over Borst Bloembolllen als leverancier.

- Florca Westland
Borst Bloembollen B.V. is één van onze meest betrouwbare tulpenleveranciers.

Omdat wij exporteren naar verre bestemmingen waar vaak strenge phytosanitaire eisen zijn, is het voor ons van cruciaal belang om relaties aan te gaan met serieuze kwekers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Hiernaast is een groot gedeelte van onze klanten ook verrukt van het zware, uitgebreide assortiment dat Borst biedt. Met trots bieden wij dit dan ook aan onder ons merk: Dutch Tulip Masters.

- Holex
Borst Bloembollen heeft een goed assortiment en kwaliteitstulpenmede dankzij toevoeging van Chrysal bloemenvoeding voor een betere houdbaarheid en een langer vaasleven. Het wordt netjes verzorgd en afgeleverd, tevens verloopt de communicatie op een prettige manier.

- Kontikiflor
Borst is een van mijn grootste leveranciers wat betreft tulpen. Ik doe al jaren naar tevredenheid zaken met Borst via Menno. Dat dit goed gaat blijkt wel uit de aantallen die ieder jaar groter worden

- Dingeman Hoek
Borst Bloembollen B.V. is een van de beste en meest vooruitstrevende tulpenkwekers met een breed assortiment kwaliteitstulpen. Zij hebben oor en ook voor de klanten en denken mee in oplossingen.
Naar volle tevredenheid van de klanten publiceert Borst Bloembollen sinds 2010 haar productie op het kwekersplatform G-Fresh en geldt voor onze klanten als een garantie voor kwaliteit

- G-Fresh
Onze partners
Onze missie


Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.

Borst Bloembollen is gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars. De tulpen worden geteeld in West-Friesland, Flevoland, de Noord- Oostpolder, Nieuw Zeeland en Chili.
Contact


Algemeen

Tel: +31 (0)226-452772

Fax:+31 (0)226-452065


info@borstbloembollen.nl


Noorderbrug 5

1713GA ObdamVerkoop bollen

Patrick Blijleven

Tel: +31 (0)6-20218999

patrick@borstbloembollen.nlVerkoop bloemen

Menno Boots

Tel: +31 (0)6-25483910

menno@borstbloembollen.nl